Skip to main content

Uw partner in transitie naar duurzaam vastgoedonderhoud.

Bouwbedrijf Joorse Amsterdam: verbouw, renovatie en onderhoud voor particulier én vastgoedbeheerder

Vanaf 1983 is Bouwbedrijf Joorse uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Onze klanten, van particulier tot VVE en van woningcorporatie tot vastgoedbeheerder, weten ons al bijna 40 jaar te vinden als het om verbouw-, renovatie- en onderhoudsopdrachten gaat.

Trots op wie wij zijn

Nog steeds ademt Bouwbedrijf Joorse de sfeer zoals oprichter Ton Joorse die in 1983 wilde neerzetten: een klein bouwbedrijf met grote kwaliteiten. We hechten aan de relaties met onze klanten, die ons al bijna vier decennia trouw zijn.

De oorspronkelijke ambitie om zijn klanten volledig te kunnen helpen bij verbouw- en renovatiewerk (sommige mensen noemen het heel modern ook wel totale ontzorging) hebben we nog steeds. En zullen we ook altijd houden.

Lees meer over ons bedrijf: flexibel, creatief, duurzaam. En anders dan anderen.

Duurzaam ondernemen

Wij zien duurzaamheid niet als een trend, maar als een logische belofte. We ondernemen al vanaf 1983 duurzaam (al bestond die term destijds misschien niet eens). Wat wij onder duurzaam ondernemen verstaan? Zorgen dat we de aarde goed, als het kan beter dan nu, doorgeven aan de toekomstige generatie.

Daarnaast zorgen we voor duurzaamheid binnen ons bedrijf, door zo lang mogelijk samen te werken met onze opdrachtgevers. We investeren graag in een goede relatie.

We vertellen u er graag meer over.

Wat wij voor u doen

Renoveren, verbouwen, opknappen, duurzaam maken en onderhoud plegen aan panden. Dat is de kern van ons werk. En we zijn gespecialiseerd in mutatieonderhoud voor beleggers en corporaties.

 

Voor wie wij werken

Van particulier tot gebouweigenaren:
Bouwbedrijf Joorse werkt graag voor u

Of u nu als particulier een betrouwbaar bouwbedrijf in Amsterdam zoekt voor een renovatie of opknapbeurt van uw woning, of als gebouweigenaar op zoek bent naar een bedrijf dat uw vastgoed duurzaam kan onderhouden: bij Bouwbedrijf Joorse ontvangen we u met open armen.

 

Kijk en geniet

Kijk en geniet van enkele door ons gerealiseerde projecten, dan krijgt u meer inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen.

@bouwbedrijfjoorse op Instagram